Japonské nože

Výroba kuchyňských nožů v Japonsku je neodmyslitelně spojena s historií výroby zbraní - téměř každý výrobce kuchyňských nožů dnes spoléhá na umění a techniku ​​vytváření slavných japonských mečů, které vznikly v Japonsku již před mnoha staletími.

Japonské nože  Je zde 2 produkt

Podkategorie

  • Santoku

    Santoku , což znamená "tři ctnosti" v japonštině, je univerzální nůž s vyšším profilem čepele než gyutou . Jeho třemi ctnostmi je schopnost řezat rybu, maso a zeleninu.

  • Deba

    Deba jsou tradiční japonské nože se zkosenými hroty s velkou šířkou čepele a hmotností. Používají se na maso, ryby, drůbež. Jejich velikost se liší podle velikosti ryby nebo zvířete, které je porcováno.

Ukázáno 1 - 2 z 2 produktů
Ukázáno 1 - 2 z 2 produktů