Výroba kuchyňských nožů v Japonsku je neodmyslitelně spojena s historií výroby zbraní - téměř každý výrobce kuchyňských nožů dnes spoléhá na umění a techniku vytváření slavných japonských mečů, které vznikly v Japonsku již před mnoha staletími.
Podkategorie
Santoku , což znamená "tři ctnosti" v japonštině, je univerzální nůž s vyšším profilem čepele než gyutou . Jeho třemi ctnostmi je schopnost řezat rybu, maso a zeleninu.
Deba jsou tradiční japonské nože se zkosenými hroty s velkou šířkou čepele a hmotností. Používají se na maso, ryby, drůbež. Jejich velikost se liší podle velikosti ryby nebo zvířete, které je porcováno.
Vyrobeno v Japonsku! Vyrobeno v Japonsku!
Vyrobeno v Japonsku! Vyrobeno v Japonsku!
Vyrobeno v Japonsku! Vyrobeno v Japonsku!
Nahrávám...
Recenze na Heurece
Rychlé vyřízení,kvalitní zboží
2018-06-9
rychlost a komunikace na vysoké úrovni
2018-06-4
Solidnost i při platbě předem převodem a rychlost vyřízení objednávky.
2018-06-2